Gratis verzending vanaf € 100

De lekkerste rijstpap met NIIDA-saffraan

rijstpap met Niida saffraan

De lekkerste rijstpap met NIIDA-saffraan

4 personen rijstpap

Ingrediënten rijstpap:

1 liter verse melk
100 ml room
140 g dessert rijst
40 g suiker
15 draadjes saffraan
1 vanillestok

Bereidingswijze:

1- Spoel de rijst onder koud stromend water in een zeef.
2- Laat goed uitlekken.
3- Breng in een kookpan de melk, de rijst, de NIIDA-saffraan en de vanillestok aan de kook.
4- Vergeet niet om heel regelmatig te roeren.
5- Zodra alles kookt, laat u alles gedurende ongeveer 40 minuten op een zacht vuur verder gaar worden.
6- Voeg er de suiker 5 minuten voor het opdienen aan toe.
7- Laat de rijstpap afkoelen en verwijder de vanillestok.
8- Serveer met bruine suiker en werk af eventueel met enkele NIIDA-saffraan stampers.