De lekkerste rijstpap met NIIDA-saffraan 4 personen rijstpap Ingrediënten rijstpap: 1 liter verse melk 100 ml room 140 g dessert rijst 40 g suiker 15 draadjes saffraan 1 vanillestok Bereidingswijze: 1- Spoel de rijst onder koud stromend water in een zeef. 2- Laat goed uitlekken. 3- Breng in een kookpan de melk, de rijst, de NIIDA-saffraan en de vanillestok aan de kook. 4- Vergeet niet om heel regelmatig te roeren. 5- Zodra alles kookt, laat u alles gedurende ongeveer 40 minuten op een zacht vuur verder gaar worden. 6- Voeg er de suiker 5 minuten voor het opdienen aan toe. 7- Laat de rijstpap afkoelen en verwijder de vanillestok. 8- Serveer met bruine suiker en werk af eventueel met enkele NIIDA-saffraan stampers. februari 7, 2022 By Niida Saffraan 0 Recepten