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Voor ongeveer 40 koekjes Ingrediënten: 300g bloem 200g vergeoise suiker 3 snufjes saffraan (ongeveer 40 stampers) klein glas warme melk, 20cl 200g romige boter ongezouten pistachenootjes Bereidingswijze: Vermaal uw saffraandraadjes tot poeder. Verwarm de melk en laat het saffraanpoeder 10 minuten op laag vuur trekken. Klop de boter en de suikers tot een luchtige mix. Vergeet niet de zijkanten af en toe af te schrapen. Voeg het saffraan-melkmengsel toe en klop tot het goed is opgenomen. Voeg de bloem toe. Mix op lage snelheid tot een uniforme

Risotto au safran pour 4 personnes Ingrédients : 10 pistils de safran NIIDA 2 cuillères à soupe d'huile d'olive 75 grammes de beurre 1 gros oignon 100 ml de vin blanc sec Une pincée de poivre fraîchement moulu Préparation du risotto au safran : 1- Faites chauffer le bouillon et incorporez les pistils de safran. 2- Faites chauffer l'huile avec 25 g de beurre dans une poêle. 3- Incorporer l'oignon et le faire frire jusqu'à ce qu'il soit translucide, à feu très doux, pendant 5 minutes. 4- Ajoutez le riz à l'oignon et faites-le frire jusqu'à ce que tous les grains soient brillants. 5- Ajoutez le vin et laissez-le s'évaporer. 6- Incorporer un quart du bouillon dans le riz et laisser bouillir doucement. Régulièrement

NIIDA-saffraan thee bereiden doe je als volgt. Ingrediënten NIIDA-saffraan thee: 1 liter water (4-6 kopjes) 20-25 stampers NIIDA-saffran stampers Bereidingswijze: 1- Zet de thee met water van 80 tot 90 graden, waarmee u voorkomt dat het water te heet is. 2- Giet het heet water in een theepot. 3- Voeg de stampers toe en laat het 10 minuten trekken. 4- Schenk de thee in de kopjes en geniet ervan. Tips: Gebruik honing om uw kopje thee zoeter en lekkerder te maken!