Gratis verzending vanaf € 100

Title Image

Kernwaarden

a

Klantgericht

Het gaat hierbij om een succesvolle vertaalslag van de wensen, behoeften en verwachtingen van onze klanten in de volledige customer journey.

a

Wij streven altijd naar de beste kwaliteit

Bij saffraan primeert de kwaliteit altijd. We selecteren zorgvuldig alle ingrediënten waaruit onze producten bestaan. Wij voeren microbiologische certificeringstests uit op elke nieuwe partij saffraan in samenwerking met het laboratorium EUROFINS in België.

a

Gezondheid, geluk en connectiviteit terugwinnen

Wij geloven dat ieder mens het fundamentele recht op gezondheid heeft. Onder gezondheid verstaan wij lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn. Door het holistische belang ervan op te eisen, investeren wij in het creëren van een werkelijk duurzame toekomst.

p

De natuur vertrouwen

Wij staan niet los van de natuur. Wij zijn de natuur. Door Afghaanse saffraan te verhandelen en te democratiseren, breken we barrières af, eren en omarmen we de eeuwenoude kracht ervan en ontketenen we de machtige kracht ervan voor iedereen.

Verfijning

De elegantie van de materialen en de schoonheid van de details zijn evenzeer terug te vinden in de geur van onze saffraan als in de verpakking. De Niida-Saffraan producten zijn exclusieve creaties met uitzonderlijke ingrediënten.

Respect voor mens en planeet

We streven ernaar om steeds meer in harmonie te leven met onze omgeving. We proberen telkens onze impact op het milieu te beperken waar dat mogelijk is, en we trachten voortdurend om het zelf beter te doen.