Livraison gratuite à partir de 100€

La boutique

Coffret Prestige

 60,00

(8 avis client)

Ontdek de Prestige Doos, het perfecte cadeau om uw dierbaren te verwennen. Deze luxe box bevat niet alleen drie uitzonderlijke culinaire schatten – 1 gram bekroonde pure safran, biologische saffraan honing, en saffraan fleur de sel – maar ook een ervaring die de zintuigen prikkelt en verbindt.

Catégorie :

Description

Elk element in de Prestige Doos is zorgvuldig geselecteerd om warmte en liefde door te geven. De stijlvolle verpakking en milieuvriendelijke ontwerp spreken tot het hart, terwijl de bijgeleverde bamboe pincet en glazen honinglepel niet alleen functionaliteit bieden, maar ook een gebaar van zorg en aandacht voor detail.

Perfect voor diegenen die genieten van de verfijning en de kleine momenten koesteren, de Niida-Saffraan Prestige Doos is meer dan een geschenk; het is een uitnodiging om samen te genieten, te ontdekken en lief te hebben.

Als u echt indruk wilt maken met een uniek en origineel huwelijksgeschenk, dan is de Prestige Doos de perfecte keuze. Het is een onvergetelijke ervaring die de kunst van het fijne dineren en duurzaamheid viert, waardoor het een ideale manier is om de bijzondere verbintenis van geliefden te eren met iets dat net zo uniek en buitengewoon is als hun liefde.

Informations complémentaires

Poids 500 g
Dimensions 22 × 22 × 10 cm

8 avis pour Prestige doos

 1. Solange

  Un cadeau gourmand qui fait plaisir!

 2. Martha

  Ik heb Niida Prestige doos gekocht om te testen. Erg fijne producten zowel om zelf te gebruiken/kopen maar ook om weg te geven. Prachtige doos.

 3. Paul

  Het is een prachtige box om cadeau te geven!

 4. Lies

  Une idée cadeau originale et sophistiquée, j'adore

 5. Alain

  Super qualité vraiment le top du top

 6. Arno

  saveur et qualité au rendez-vous, merci Niida

 7. Vera

  Des produits au safran de très bonne qualité et tout simplement très savoureux !

 8. Eliii

  De doos ziet er ontzettend leuk uit. Een vriendin vindt de doos zo mooi, dat ze hem gaat gebruiken om juwelen in op te bergen als de producten op zijn. Daarnaast is de saffraan heel lekker en van uitzonderlijke kwaliteit

Ajouter un Avis

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *